TOP KOHA MUSIC

Rinor Kastrati drejt karrierës ndërkombëtare

Pëlqeje KTV Video për të parë video të përzgjedhura nga KOHA
 

Rinor Kastrati publikon këngën re të titulluar "You got me down". Rinori në tregun muzikor është shfaqur në duet bashkë me motrën e tij Dafina Kastrati, por, kësaj radhe ai ka vendor të sjell një projekt solo.

"You got me down" është një këngë dashurie që flet për një lidhje që duhesh të luftosh për të pavarësisht pengesave. Për këtë projekt ai ka bashkëpunuar me emra të mëdhenj si ‘Paradigm’ dhe Lex Barkey.