TOP KOHA MUSIC

“Top Koha Music” me DJ në kohë pandemie

“Top Koha Music” rikthehet këtë të diel në KTV me intervistën e realizuar me dy DJ. Ata rrëfejnë për ndikimin e pandemisë në krijimtarinë e tyre.

DJ PM dhe DJ DAGZ janë detyruar që të largojnë duart prej miksetave, tek i kanë përvjelë mëngët dhe kanë hapur një lokal gastronomie.

“Top Koha Music” me autore e moderatore Sara Kocin, do të vazhdojë t’u sjellë shikuesve më të rejat e muzikë çdo të diel prej orës 16:30.