TOP KOHA MUSIC

Leron Kurteshi sjell stilin urban në muzikë

Pëlqeje KTV Video për të parë video të përzgjedhura nga KOHA
 

Emisioni muzikor “Top Koha Music” edhe këtë javë sjell materiale dhe këngë të reja në top-listën muzikore.

Artistët e rinj çdo ditë e më shumë po i shtohen skenës, e njëri ndër ta është edhe Leron Kurteshi. Kurteshi tregoi se si rrugëtimi i tij në muzikë nisi në garat muzikore që organizoheshin në lagjet e Prishtinës.