TOP KOHA MUSIC

Donarti promovon projektin “International”

 

Donart quhet artisti i ri që ka publikuar projektin e tij më të ri “International”. Rep artisti është pjesë e labelit “2Euro Gang” dhe planifikon që karrierën ta zhvillojë në Kosovë dhe Gjermani.

Tekstet e tij kryesisht i shkruan në gjuhën gjermane por disa prej tyre janë edhe shqip. Për të është e rëndësishme që të ketë sukses në të dy shtetet.