TOP KOHA MUSIC

Mercy nuk është pjesë e “Babastars”

 

Bashkëpunimet mes këngëtarëve tanë nuk kanë të ndalur. Një të tillë e sollën edhe Mercy me Agon Amigën nga grupi “Babastars”, të titulluar “Push it”. Videoklipi është realizuar mes Prishtinës dhe Munichut.

Ky bashkëpunim u pa si mundësi që Mercy do të jetë pjesë e “Babastars”, por ai e ka mohuar këtë lajm, raporton KOHA.