Tokio 2020

Rusët thyejnë rekordin për medalje

 

Kreu i Komitetit Olimpik Rus, Stanislav Pozdnyakov ka thënë se vendimi i marrë nga Gjykata e Arbitrazhit për Sport (CAS) për të ndaluar disa atletë të konkurrojnë në Tokio 2020 nuk ka ndikuar në performancën e ekipit në Japoni.

“Vendimi i CAS nuk ishte asnjë lloj problemi për atletët tanë nga perspektiva e rezultateve sportive, dhe ne të gjithë e kemi parë këtë me sytë tanë", deklaroi Pozdnyakov.