Tokio 2020

Portierja Lindahl synon titullin olimpik për të përfunduar karrierën e madhe

 

Gjatë pesë Kampionateve Botërore dhe pesë edicioneve të Lojërave Olimpike, Hedvig Lindahl është motivuar nga kërkimi për sukses. Megjithatë, është bërë një mision për portieren suedeze, e cila ka vendosur se nuk do të tërhiqet nga futbolli aktiv para se të ketë një medalje të artë në qafë.

“Po bëhet gjithnjë e më e vështirë”, tha Lindahl.