Tokio 2020

Polakja Wlodarczyk e artë në hedhje të çekanit

 

Rekordmenia botërore dhe olimpike, Anita Wlodarczyk e ka fituar medaljen e artë në Olimpiadë në hedhje të çekanit.

Atletja nga Polonia e hodhi çekanin në 78.48 metra, distancë kjo që mjaftoi për ta fituar medaljen e artë.