Tokio 2020

Atletit gjeorgjian pezullohet nga garat në Tokio për shkak të steroideve

 

Një atlet nga Gjeorgjia nuk është lejuar të martën të garoj në disiplinën e hedhjes së gjyles për shkak se ka rezultuar pozitiv për steroide.

Agjencia Ndërkombëtare e Testimit thotë se Benik Abramyan rezultoi pozitiv me dy steroide dhe një hormon të ndaluar në një mostër të marrë në Tokio të shtunën.