Tokio 2020

Rruga e Nesthy Petecios, nga varfëria deri te medalja olimpike

Foto: AP
 

Filipinet kishin pritur 125 vjet për medaljen e parë të artë olimpike, dhe tash mund të kenë dy brenda tetë ditëve, pasi Nesthy Petecio, ka arritur në finale të turneut olimpik në boks në kategorinë pendël.

Kampionja në fuqi e botës ka mundësi të madhe që pas peshëngritëses Hidilyn Diaz, të ngjitet po ashtu në maje të podiumit në “Tokio 2020”.