Tokio 2020

SHBA-së i pranohet ankesa, lejohet të garojë në finale

 

Ekipi i përzier Olimpik i Shteteve të Bashkuara të Amerikës në garat me stafetë është pranuar sërish për gara, ani pse ishte diskualifikuar. Amerikanët do të garojnë të shtunën në finale.

Ekipi ishte i diskualifikuar për një dhurim jo të duhur të stafetës sipas zyrtarëve të garës. Sipas tyre, gabimi ishte bërë ndërmjet Lynna Irbyt dhe Elija Godwin.