Tokio 2020

Finalja dramatike e gjimnastikës – ylli Biles tërhiqet për shkaqe shëndetësore, ruset fitojnë të artën

Foto: AP
 

Një prej finaleve më të veçanta të garës ekipore në gjimnastikë artistike për vajza është zhvilluar të martën mbrëma në “Ariake Gymnastics Centre” në Tokio. Ishte finalja e Lojërave Olimpike dhe drama nuk ka mundur të mungonte.

Ndonëse gjimnastet ruse ishin në epërsi të vazhdueshme dhe bënë paraqitje të nivelit të lartë, fokusi ishte diku tjetër. Shumica e kameramanëve dhe fotoreporterëve, e që ishin shumë, kanë përcjellë me vëmendje çdo lëvizje e çdo veprim të yllit më të madh të gjimnastikës, amerikanes Simone Biles.