Tokio 2020

Medalje të artë për Brazilin dhe SHBA-në në surfing

 

Surfisti brazilian Italo Ferreira fitoi medalje të artë në ditën e fundit të garës në debutimin historik të sportit.

Ferreira mposhti Kanoa Igarashin e Japonisë, ndërsa australiania Owen Wright mori medalje të bronztë.