Tokio 2020

Olimpiada pandemike duroi nxehtësinë dhe tani një tajfun po e kërcënon

Foto: Associated Press/AP
 

Së pari, dielli. Tani, era dhe shiu. Lojërat Olimpike të Tokios, të shtyra një vit nga pandemia dhe të hapura nën nxehtësinë shtypëse, pritet të përballen me një tjetër goditje të fuqisë së natyrës: një tajfun që mbërrin të martën në mëngjes dhe parashikohet të prishë të paktën disa pjesë të Lojërave.

“Ndihemi sikur po përpiqemi të përgatitemi për gjithçka të përgjakshme”, tha lojtari i ekipit të ragbit të Zelandës së Re, Andrew Knewstubb.