Tokio 2020

Dy të arta olimpike në xhudo të dielën shkuan te familja Abe

Foto: AP
 

Hifumi dhe Uta Abe kanë fituar medalje të arta olimpike të dielën në xhudo.

Në ditën e dytë të garave në “Tokio 2020”, vëlla e motër kanë dominuar garën në kategorinë e dytë.