Tokio 2020

Podiumi olimpik nga perspektiva e Driton Kukës

FOTO: Komiteti Olimpik i Kosovës
 

Vendosi që i vetëm ta përcillte ceremoninë që kurorëzonte edhe njëherë punën e mundimshme dhe shumë të madhe që ka bërë me nxënësit e tij.

“Bravo Disa”, ishte përkrahja që i jepte Distria Krasniqit derisa ajo po ngjitej në tatami, për të zënë vend në podium dhe për të vënë në gjoks medaljen e artë olimpike.