Tokio 2020

Seidemann kërkon medaljen e artë olimpike për herën e tretë rresht

Foto: AP
 

Melissa Seidemann mund të ishte larguar pas lojërave olimpike “Rio 2016”. Një kampione e NCAA-s në Stanford, ajo sapo kishte fituar medaljen e saj të dytë të artë rresht me ekipin e waterpollos së femrave të SHBA-së. Nuk kishte mbetur më asgjë për të dëshmuar. Por Seidemann ndërmori një qasje tjetër.

“Unë mendoj se kam qenë gjithmonë e motivuar nga natyra ime konkurruese. Unë gjithmonë kam qenë e motivuar nga shoqet e mia të skuadrës”, tha Seidemann. “Dhe, unë mendoj se kthimi im në vitin 2017 pati ndikim të madh në ekip. Doja që ekipi të ishte i motivuar dhe për këtë arsye u riktheva, ndonëse kisha fituar dy medalje të arta”.