Tokio 2020

Nora dëshiron ta ndryshojë botën përmes sportit të saj

 

Lojërat Olimpike gjithmonë janë të mbushura me tregime që e “lëvizin” botën.

Dhe, përralla e xhudisteve të Kosovës është vetëm një pohim i fuqisë që e posedojnë sportet. Njëra prej tyre është Nora Gjakova. Xhudistja po përgatitet për pjesëmarrjen e dytë në Lojërat Olimpike dhe kërkesë e saj nuk është thjesht ta fitojë një medalje, por gjithashtu të bëjë që vendi i saj të njihet nga pjesa tjetër e botës, shkruan “Times of India”.