Tempus

Rexha: Shqetësues numri i aksidenteve në vendin e punës, 20 vdekje të punëtorëve gjatë 2023-s

 

Hulumtuesja në Qendrën për Politika dhe Avokim, Rinore Rexha, tha se numri i aksidenteve në vendin e punës vazhdon të jetë shqetësues. Sipas saj, vetëm gjatë vitit 2023 kanë ndodhur rreth 20 vdekje në vend të punës.

“Numri i aksidenteve ende vazhdon të mbetet shqetësues, kemi diku rreth 20 vdekje në vendin e punës gjatë vitit 2023, për dallim nga viti 2022 që kanë qenë 15 vdekje në vendin e punës”, theksoi Rexha në emisionin “Tempus” në KTV.