Tempus

Bunjaku: E domosdoshme reforma në Këshillin Prokurorial

Pëlqeje KTV Video për të parë video të përzgjedhura nga KOHA
 

Viona Bunjaku, hulumtuese në Lëvizjen FOL, në emisionin “Tempus” në KTV, tha se reforma në Këshillin Prokurorial është e domosdoshme dhe duhet të ndodhë menjëherë.

“Reforma në Këshill Prokuroral është e domosdoshme dhe duhet të ndodhë menjëherë. Duhet të ndodhë sepse ne vazhdimisht shohin në sistemin prokurorial një mostransparencë të mirëfilltë, pra kemi mungesë të transparencës”, tha Bunjaku.