Tempus

Zekaj: Qeveria ka dështuar në reformën në drejtësi

 

Hulumtuesja në Institutin e Kosovës për Drejtësi (IKD), Eranda Zekaj, tha se Qeveria e Kosovës ka dështuar në reformën në drejtësi.

Duke folur për Ligjin për Këshillin Prokurorial, Zekaj tha se disbalanca e numrit të anëtarëve prokurorë dhe joprokurorë, do të shkaktonte destabilizim.