Tempus

Kabashi: Korrupsioni po fshihet në detaje të vogla, i nevojshëm monitorimi i specifikave të tenderëve

 

Monitoruesi në Iniciativën për Progres (INPO), Arbër Kabashi, tha se korrupsioni po fshihet në detaje të vogla dhe se është i nevojshëm monitorimi i specifikave të tenderëve.

Ai në emisionin “Tempus” në KTV, tha se si organizatë janë duke shqyrtuar hartimin e specifikave teknike në një temë, e cila është pak e prekur nga organizata të ndryshme të shoqërisë civile, gjithashtu pak e prekur edhe nga Komision Rregullativ i Prokurimit Publik.