Tempus

Humolli: Stagnimi kryesor në luftën kundër korrupsionit po vjen nga mosefikasiteti i gjyqësorit

 

Këshilltarja ligjore në Institutin Demokratik të Kosovës (KDI), Albesa Humolli, tha se stagnimi kryesor në luftën kundër korrupsionit, po vjen nga efikasiteti i dobët i gjyqësorit.

Se korrupsioni është i pranishëm në Kosovë, Humolli tha se po e thonë edhe organizatat me renome ndërkombëtare dhe indekset e ndryshme, sikurse janë: Indeksi për perceptimin e korrupsionit dhe ai për sundimin e ligjit.