Tempus

Miftaraj: MD-ja në përpjekje për ta kapur Këshillin Prokurorial

Pëlqeje KTV Video për të parë video të përzgjedhura nga KOHA
 

Ehat Miftaraj, drejtor ekzekutiv në Institutin e Kosovës për Drejtësi (IKD), në emisionin “Tempus” në KTV, tha se Ministria e Drejtësisë (MD) po bën përpjekje për të kapur Këshillin Prokurorial të Kosovës (KPK).

Miftaraj tha se ky Këshill vetëm sundimin e ligjit nuk e ka parim, bazament apo mision dhe këtë gjë e thonë raportet ndërkombëtare në vazhdimësi.