Tempus

Hoxha: VV-ja sa ishte në opozitë përkrahte punëtorët, tash kopjon ligjin e Thaçit e fjalët e Hotit

" frameborder="0" allowfullscreen>
 

Drejtori ekzekutiv i Fondacionit Kosovar për Shoqëri Civile (KCSF), Taulant Hoxha, thotë se në vitin 2012, kur është aprovuar ligji për grevat në pushtet ka qenë Partia Demokratike e Kosovës, me kryeministër Hashim Thaçin, ndërsa në vitin 2015 në qeverinë e Isa Mustafës, Avdullah Hoti ishte Ministër i Financave, kishte dalë publikisht duke thënë se pagat duhet të ndalen.

Ai ka shtuar se gjithë këtë kohë, Vetëvendosja e ka mbajtur anën e punëtorëve, sepse i ka konvenuar për qëllime politike, ndërsa aktualisht sipas tij, po kopjon ligjin e Thaçit dhe fjalët e Hotit.