Tech

Si “mashtrohet” Face ID e iPhone X

Kur u prezantua, Face ID ishte një nga risitë e iPhone X, me të cilën Apple mburrej dhe vazhdon të mburret ende.

Por, pikërisht Face ID duket se është edhe pika e dobët e telefonit më të ri të gjigantit amerikan të teknologjisë, transmeton tch.