Tech

Samsungu paralajmëron përditësime të rëndësishme

Samsung, S24, teknologji

Samsungu me ndryshime

Samsungu në janar ka lansuar modelet Galaxy S24, S24 PLus dhe S24 Ultra, por së fundmi njoftoi se këtyre do t'ua përditësojë çështjen e sigurisë dhe disa veçori të tjera.

“Gsmarena” ka shkruar se në prill do të përmirësohet edhe cilësia e imazhit në dritë të ulët. S24 do të precizojë edhe më tepër saktësinë e balancimit të ngjyrës së bardhë dhe do të rrisë qartësinë e tekstit.

Sipas kësaj, tekstet në këtë telefon të mençur do të mund të rriten edhe më tepër (Zoom in).

Gjithashtu do të rregullohen edhe ngjyrat e aplikacionit të kamerës dhe rezolucioni i kamerës në veçorinë “sloë-motion”.

Për sigurinë, kompania nga Koreja e Jugut ka paralajmëruar se përdoruesit do të jenë më të sigurt në përdorimin e pajisjes.