Tech

Google premton 25 milionë euro për të rritur aftësitë mbi AI-në në Evropë

Foto ilustrim
 

Kompania teknologjike Google ka premtuar 25 milionë euro për të ndihmuar njerëzit në Evropë që të mësojnë se si ta përdorin inteligjencën artificiale, raportoi të hënën Reuters.

Duke shpallur financimin të hënën, gjigandi i teknologjisë tha se ka hapur aplikime për ndërmarrjet sociale dhe organizatat jofitimprurëse që mund të ndihmojnë në arritjen e atyre që mund të përfitojnë nga trajnimi.