Tech

Huawei prezanton tabletët e rinj

Ata kushtojnë 140 dollar dhe 160 dollar respektivisht. Nëse kërkoni diçka më të mirë, atëherë duhet të konsideroni dy modelet M3 Lite, thekson shkrimi që e transmeton KJ. Kjo linjë fuqizohet nga Snapdragon 435 dhe 3GB RAM.

Gjatë muajit Maj Huawei prezantoi një tablet i ri i cili do të sfidonte Amazon Fire 7: MediaPad T3 7.