Tech

Festivali i Shkathtësive Digjitale, festivali më i ri në Prizren

 

Larmisë së festivaleve kulturore si dhe atyre argëtuese që mbahen në Prizren, prej kësaj fundjave i bashkohet edhe një ngjarje, e cila do të organizohet në Parkun e Inovacionit dhe Trajnimeve (ITP Prizren) dhe në thelb ka aftësimin e personave të pasionuar ndaj Teknologjisë Informative.

Ky Park, përmes Qendrës për Transformim Digjital, të shtunën i hapë dyert për Festivalin e Shkathtësive Digjitale, duke mirëpritur studentët dhe profesorët, kompanitë e teknologjisë, sipërmarrësit dhe publikun në përgjithësi për aktivitete të tilla, si: trajnime, punëtori mbi printimin 3D dhe sigurinë kibernetike, takime, ekspozitën e teknologjisë dhe inovacionit, sesionet argëtuese dhe më shumë.