Tech

WhatsAppi prezanton një funksion interesant gjatë video-thirrjeve

 

WhatsAppi është një nga aplikacionet më të njohura për të bërë video-thirrje dhe ofron një listë mjaft solide funksionesh, por përdoruesit ende nuk mund ta ndajnë ekranin e pajisjeve të tyre me njerëzit me të cilët po flasin. Megjithatë, edhe kjo do të ndryshojë.

WEBetainfo shkruan se funksioni i ndarjes së ekranit gjatë një video-thirrje së shpejti do të arrijë te përdoruesit dhe do të aktivizohet kur përdoruesi të prekë një ikonë të re në menynë e kontrollit të thirrjeve.