Tech

Youtube ia kthen llogarinë Donald Trumpit

 

YouTube ka rikthyer llogarinë e ish-presidentit amerikan Donald Trump pas një pezullimi prej dy vjetësh nga platforma e ndarjes së videove, shkruan BBC.

Vendimi vjen pas vendimeve të ngjashme të marra nga Meta, që zotëron Facebookun dhe Instagramin, dhe Twitteri në pronësi të Elon Musk.