Tech

Netflixi poston aksidentalisht udhëzime se si të luftohet ndarja e fjalëkalimeve

Foto: AP
 

Netflixi ka lëshuar gabimisht një sërë udhëzimesh për të luftuar ndarjen e fjalëkalimeve për përdoruesit globalë.

Shërbimi i transmetimit tha se udhëzimet që po testoheshin në Kili, Peru dhe Kosta Rika ishin postuar aksidentalisht në faqet e qendrës së tij të ndihmës, përfshirë në SHBA të mërkurën, por që atëherë ishin hequr.