Tech

Twitteri po zhbllokon llogaritë e mijëra përdoruesve të ndaluar

Foto: AP
 

Mijëra përdoruesve të Twitterit të ndaluar më parë, duke përfshirë anëtarë të së djathtës ekstreme dhe përdorues që shpërndajnë dezinformata flagrante, kanë filluar t'u rikthehen llogaritë e tyre në platformë, sipas një analize të pavarur.

Rivendosja masive e llogarive vjen pasi pronari i ri, Elon Musk, tha në fund të muajit të kaluar se do të ofronte "amnisti të përgjithshme" për shumë njerëz që ishin hequr nga platforma.