Tech

Alternativa e Twitterit arrin një milion përdorues

 

Që kur Elon Musku mori drejtimin e Twitterit, shumë nga përdoruesit e rrjetit janë zhvendosur në platforma të tjera të ngjashme. Një tjetër alternativë e Twitterit, e quajtur Hive, po sheh rritje të shpejtë të regjistrimit dhe tani ka një milion përdorues.

Hive nisi të tërheqë njerëzit edhe përpara se Musku të merrte drejtimin e Twitterit. Gjatë fundjavës, aplikacioni pa një tjetër rritje të përdoruesve. Aktualisht është një nga aplikacionet më të njohura në App Store dhe Google Play, sipas Sensor Tower.