Tech

Parlamenti Evropian miraton vetëm një lloj mbushësi për telefona, goditet Apple

 

Parlamenti Evropian miratoi të martën rregulla të reja, të cilat parashohin të ketë vetëm një lloj mbushësi të telefonave celularë në Bashkimin Evropian. I njëjti mbushës, kur rregullorja të hyjë në fuqi më 2024, do të vlejë edhe për tabletët dhe kamerat.

Ky vendim pritet të prekë prodhuesin e iPhone, Apple më shumë se rivalët e saj, raportoi Reuters të martën.