Tech

iPhone 14 pritet të lansohet më 7 shtator

Foto: AP
 

Apple pritet ta publikojë modelin më të ri të iPhone-it dhe të orëve të mençura më 7 shtator, sipas një raporti të ri.

Bloomberg News ka shkruar të mërkurën se gjiganti i teknologjisë do t’i përditësojë telefonat inteligjentë në mes të një prezantimi të ngarkuar të produkteve të vjeshtës që përfshin tre modele të reja Apple Watch dhe shumë versione të reja të Mac dhe iPad deri në fund të vitit.