Tech

Instagrami do të verifikojë moshën e fëmijëve përmes videove

 

Instagrami po eksploron mënyra të reja që adoleshentët të verifikojnë moshën e tyre dhe të respektojnë rregullat e platformës, raportoi të shtunën BBC.

Aplikacioni në pronësi të Metas po teston video-selfien përmes analizës së fytyrës si një metodë e re e verifikimit të moshës.