Tech

Seria Galaxy S22 - zgjedhja më e mirë nëse po blini një smartphone të ri

 

Samsung është i njohur gjerësisht për smartphone-t e tij me performancë të lartë, por çdo herë ai arrin të na befasojë sërish si në rastin e serisë së re Galaxy S22: Galaxy S22, S22+ dhe S22 Ultra. Nga dizajni ikonik te performanca e përmirësuar e kamerave, kjo seri vendos një standard të ri për smartphone-t. Ne ju sjellim disa arsye pse pajisjet e serisë S22 janë zgjedhja më e mirë nëse jeni në kërkim të një smartphone të ri.

Kamerat më të fuqishme të Samsung deri më tani