Tech

Pesë këshilla për kujdesin ndaj telefonit gjatë verës

 

Ndonëse quhen të mençur, telefonat nuk janë aq të zhvilluar sa t’u përshtaten në tërësi ndryshimeve klimatike.

Me ardhjen e verës dhe temperaturave të larta, telefonat kërkojnë trajtim ndryshe nga stinët e tjera. Në vijim janë disa nga veprimet që duhet të ndërmerren në verë, shkruan “Geeks” të enjten.