Tech

Netflixi do të paguajë 55.8 milionë euro për të zgjidhur mosmarrëveshjen tatimore italiane

 

Shërbimi amerikan i transmetimit, Netflix, ka rënë dakord të zgjidhë një mosmarrëveshje tatimore me Italinë, thanë kompania dhe burime ligjore të premten, shkruan Reuters.

Prokurorët e Milanos lëshuan një deklaratë duke thënë se ata ishin pajtuar me një kompani shumëkombëshe të transmetimit të videove sipas kërkesës për një periudhë që përfshin tetorin 2015 deri në 2019 dhe i kërkuan asaj të paguante 55.8 milionë euro.