Tech

Meta tërheq kërkesën e Bordit Mbikëqyrës lidhur me luftën në Ukrainë

Foto ilustrim
 

Kompania teknologjike Meta, i është përgjigjur thirrjes për këshilla se si të moderohen përmbajtjet në Facebook dhe Instagram në lidhje me luftën në Ukrainë.

Gjiganti i rrjeteve sociale ka thënë të mërkurën se ka tërhequr kërkesën që Bordi i tij Mbikëqyrës të shprehet se si të trajtohet materiali rreth pushtimit rus, raportoi CNN-i.