Tech

“Redditi” iu jep prioritet komenteve

rrjetet sociale, reddit, interneti, social media, 18 prill,
 

Rrjeti social “Reddit” vendosi që pas 17 vjetësh t’i bëjë komentet pjesë të platformës kërkuese. Nga tani, përdoruesit mund t’i kërkojnë dhe t’i gjejnë edhe komentet që janë bërë nga përdoruesit, pos postimeve, shkroi “moneycontrol”.

Vitin e kaluar u bë një anketë për këtë çështje dhe doli se përdoruesit kanë nevojë të madhe që edhe komentet të kërkohen dhe të gjenden si postimet e zakonshme.