Tech

Facebooku do të bëjë ndryshim në fotot e profilit të miliarda përdoruesve

 

Gjigandi i rrjeteve sociale Facebook po bën ndryshime në fotot e profilit, dhe nëse nuk veproni tani, do të zgjidhet një foto e re për ju nga vetë kompania.

Kjo për shkak se Facebook do të heqë qafe plotësisht videot e profilit, duke filluar nga 7 shkurti.