Tech

Apple do t’i mbështesë njerëzit që riparojnë iPhonët e tyre

 

Apple do të mbështesë zyrtarisht njerëzit që riparojnë iPhonët e tyre për herë të parë.

Riparimi i vetë-shërbimit do t'i lejojë klientët të blejnë pjesë dhe vegla origjinale të Apple, si dhe udhëzimet e kërkuara për t'i përdorur ato, kur duhet të rregullojnë telefonat e tyre.