Tech

Gjiganti japonez “Toshiba” ndahet në tri biznese

 

Konglomerati japonez Toshiba ka konfirmuar planet për të ndarë kompaninë në tre biznese të veçanta.

Toshiba tha se të tri kompanitë do të fokusohen në infrastrukturë, gjysmëpërçues dhe pajisje.