Tech

Twitteri ua mundëson përdoruesve të bëjnë pagesa me bitcoin

 

Twitteri ka njoftuar për inkuadrimin e veçorive të reja në platformën e saj, duke përfshirë këtu kontrolle më fleksibile dhe mundësinë që të shkëmbehen kripto-valuta ndërmjet përdoruesve.

Twitteri është duke shtuar Bitcoinin te tipari i saj “Tips”, e cila i lejon përdoruesit që të dërgojnë para tek të tjerët, nëpërmjet PayPal-it apo tek shërbimet e tjera të palës së tretë.