Tech

Apple prezanton modelin iPhone 13 e ri, hapësira e ruajtjes deri në 1 TB

 

Dizajn i përmirësuar, stabilizimi i sensorit, dizajn më i gjelbër. IPhone 13 ka mbërritur!

Tim Cook prezantoi IPhone 13 të ri, duke cekur qëndrueshmërinë, rezistencën ndaj ujit dhe jetëgjatësinë e baterisë, me një mburojë qeramike në pjesën e përparme.