Tech

Facebooku dhe Google-i i obligojnë punëtorët që të vaksinohen

 

Google dhe Facebook janë bërë të mërkurën dy prej firmave më të mëdha që kanë deklaruar se do të kërkojnë nga punonjësit e tyre që kthehen në zyre, që të vaksinohen kundër COVID-19 para rikthimit.

Në një letër elektronike për stafin, themeluesi i Google-it Sundar Pichai ka deklaruar se politika do të ndryshojë në Shtetet e Bashkuara të Amerikës javëve të ardhshme duke u kërkuar çdo herë e më shumë vaksinimi.