Tech

Twitteri teston opsionet e votës pro dhe kundër të Reddit

 

Disa përdorues të Twitter në iOS kanë filluar të shohin një buton të ri i cili ngjan shumë me butonin të votës kundër në Reddit.

Është eksperimenti më i fundit i rrjetit social dizajnuar për t’i dhënë më shumë informacione atyre që postojnë dhe replikojnë shumë në Twitter se çfarë replikash preferojnë përdoruesit.